spot_img

Prost: «Στο ίδιο επίπεδο ο Vandoorne με τον Alonso»

Ο θρύλος της F1, Alain Prost, πιστεύει πως ο Stoffel Vandoorne έχει όλα τα εφόδια ώστε να γίνει καλύτερος από τον teammate του.

Ο Γάλλος 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, έχει τον ρόλο συμβούλου στην Renault και τα τελευταία χρόνια κρατά τα μάτια του ανοιχτά για νέα ταλέντα. Η Renault θα είναι ο προμηθευτής κινητήριων μονάδων της McLaren από το 2018, με τον Prost να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Vandoorne.

Όλοι έβλεπαν φέτος τον Vandoorne, διότι πριν έρθει στην F1 είχε αναγνωριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μέλλοντος. Ξεκίνησε τη χρονιά στη McLaren με προβλήματα αξιοπιστίας και ποτέ δεν είχε τον ίδιο εξοπλισμό με τον Alonso. Αλλά πιστεύω πως πλέον ο Vandoorne είναι στο ίδιο επίπεδο ή και ακόμα καλύτερος από τον Alonso. Η βελτίωσή του, είναι εντυπωσιακή.

Ωστόσο ο Prost, αναγνώρισε το γεγονός πως το 2018 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον 25χρονο Βέλγο, καθώς πρέπει να αποδείξει αν πραγματικά το έχει.

Την επόμενη χρονιά και με έναν καλό κινητήρα θα δείξει για το αν είναι σταθερός και αξιόπιστος. Το να είσαι στην ίδια ομάδα με τον Alonso δεν είναι καθόλου εύκολο, οπότε ο Vandoorne πρέπει να παραμείνει ήρεμος, να πάρει τον χρόνο του και στο μέλλον δεν θα έχει πρόβλημα να είναι στη κορυφή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles