spot_img

Rally Ιταλίας: O Paddon μπροστά και πίσω χαμός

Ο Hayden Paddon ολοκλήρωσε την Παρασκευή στην 1η θέση, ενώ πίσω του ακολουθούν άλλοι 4 οδηγοί σε εξαιρετικά μικρές διαφορές.

Ο Paddon ήταν ο πιο σταθερός όλων και είχε πολύ καλό ρυθμό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο τέλος της ΕΔ9 είχε χρόνο 1 ώρα 31 λεπτά και 2.6 δευτερόλεπτα και πηγαίνει στις ειδικές του Σαββάτου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Thierry Neuville κάνοντας το 1-2 για την Hyundai. Ο Βέλγος βρίσκεται μόλις 8.2s πίσω από τον teammate του και αύριο θα τον πιέσει για να του πάρει την 1η θέση. Στην 3η θέση είναι ο Ott Tanak με την ομάδα της M-Sport. O Εσθονός είναι 9.5s πίσω από τον οδηγό της κορεάτικης εταιρίας, ενώ 0.3s πίσω του βρίσκεται ο Jari-Matti Latvala.

O Mads Ostberg ολοκληρώνει τη πρώτη 5άδα, με τον Νορβηγό να είναι μόλις 14.7s πίσω από τον Paddon.

O Sebastien Ogier δεν είχε και την καλύτερη ημέρα της καριέρας του, καθώς έχει χάσει αρκετό χρόνο από τους μεγάλους ανταγωνιστές του και πρέπει πλέον να καλύψει μια διαφορά 41s. Σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν από το Σάββατο το πρωί. Θετική εμφάνιση και από τον Esapekka Lappi, ο οποίος όμως είναι πάνω από 1 λεπτό πίσω μετά από προβλήματα.

Καταστροφική πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα για την Citroen. O Meeke είχε έξοδο νωρίς μέσα στην ημέρα και βρέθηκε εκτός μάχης, ενώ ο Mikkelsen στην πρώτη του εμφάνιση με το C3 δυσκολεύτηκε πολύ και βρίσκεται στην 10η θέση.

Αποτελέσματα μετά από την ΕΔ9

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles