spot_img

Red Bull: «Θα κερδίζαμε και την Ferrari»

H Red Bull πιστεύει πως θα ήταν μπροστά και από την Ferrari εάν  δεν αντιμετώπιζε τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε.

Το τελευταίο GP Μαλαισίας τουλάχιστον προς το παρόν ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο για τους Ταύρους.

Ο Max Verstappen έκανε τον καλύτερο φετινό του αγώνα και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη και δεύτερη στη καριέρα του. Από την άλλη, ο Daniel Ricciardo έκλεισε το βάθρο με μια επίσης δυνατή εμφάνιση, ενώ αμύνθηκε εντυπωσιακά από τον Sebastian Vettel όταν ο Γερμανός επιτέθηκε στους τελευταίους γύρους.

Πέραν όμως της “κακοτυχίας” της Ferrari, o Christian Horner πιστεύει πως η RB13 θα είχε κερδίσει τα κόκκινα μονοθέσια ακόμα και σε ίση μάχη.

Πιστεύω πως είχαμε τον καλύτερο ρυθμό απ’όλα τα μονοθέσια. Ο Sebastian ήταν γρήγορος στο τέλος γιατί έκανε τον αγώνα του από πίσω προς τα εμπρός. Αλλά όταν είδα τους χρόνους του με την super-soft ή με την soft σε κενή πίστα δεν ήταν καλύτεροι από αυτό που μπορούσαμε εμείς να κάνουμε. Όλο το τριήμερο το μονοθέσιο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Η νίκη αυτή, δείχνει τη πρόοδο της Red Bull μέσα στο 2017, με την Αυστριακή ομάδα να είναι άκρως ανταγωνιστική πλέον.

Ήμασταν ταχύτεροι απ’ότι περιμέναμε είναι η αλήθεια. Νιώθαμε πως θα ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό με τα ελαστικά από την Παρασκευή και ταχύτατο στις υψηλές ταχύτητες. Είχαμε λιγότερη κάθετη δύναμη, για παράδειγμα δεν είχαμε το T-Wing και βρήκαμε ένα πολύ καλό set-up. Και φυσικά οι οδηγοί έκαναν το καλύτερο δυνατό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles