spot_img

Ricciardo: «Η καλύτερη ευκαιρία μας να κερδίσουμε»

Ο Daniel Ricciardo πιστεύει, πως το GP Σιγκαπούρης είναι η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του για να πάρει τη δεύτερη φετινή της νίκη.

Η Red Bull δεν διανύει την καλύτερη σεζόν της στην F1, με το μονοθέσιο να είναι καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς το τρίτο καλύτερο, όμως στα ίσα δεν μπορούσε να διεκδικήσει νίκη. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και με τη βοήθεια της τύχης και την ικανότητα του Ricciardo, η Αυστριακή ομάδα πήρε τη μοναδική της νίκη στο Baku.

Τώρα, η F1 ταξιδεύει στην Σιγκαπούρη για τον 13ο αγώνα της χρονιάς, όπου σύμφωνα με τον ίδιο τον Αυστραλό, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία τους να κερδίσουν.

Πιστεύω πως η Σιγκαπούρη δεν θα είναι η μόνη μας ευκαιρία, αλλά μία από τις καλύτερες ευκαιρίες μας να κερδίσουμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ξεκίνησα δεύτερος και τερμάτισα δεύτερος τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτή τη πίστα, κάνοντας και τους ταχύτερους γύρους. Ο στόχος μου είναι να ξεκινήσω τον αγώνα από την pole position και να μείνω εκεί στον αγώνα.

Στη συνέχεια, ο Ricciardo μίλησε για την προσέγγιση που ακολουθεί κατά τη διάρκεια του τριημέρου στην Marina Bay, καθώς δεν πρέπει να ρισκάρεις από την αρχή του αγώνα.

«Πρέπει να χτίσεις την ταχύτητα σου πιο αργά απ’ότι συνήθως σε ένα σιρκουί πόλης όπως η Σιγκαπούρη. Κάποια στιγμή, πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ρίσκα, αλλά δεν βγάζει νόημα να το κάνεις εξ’αρχής. Πάντα προετοιμάζομαι κάνοντας ειδική προπόνηση. Νιώθεις την ζέστη όταν μπαίνεις στο μονοθέσιο, όμως όταν βγαίνεις και φεύγει η αδρεναλίνη, τη νιώθεις περισσότερο. Μετά τον αγώνα θα πιο εύκολα 5 λίτρα νερό για να αναπληρώσω υγρά πριν πέσω στο κρεβάτι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles