spot_img

Rossi: «Κάτι το ιδιαίτερο το φετινό πρωτάθλημα»

Ο Valentino Rossi απολαμβάνει τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς πιστεύει πως είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, ήταν 3 γύρους μακριά από τη νίκη στο Silverstone. Όμως, λόγω φθοράς των ελαστικών και έλλειψης πρόσφυσης κατέληξε στην 3η θέση στη κατάταξη.

Πλέον, ο Rossi είναι 36 βαθμούς πίσω από τον Dovizioso στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύει πως όλα μπορούν να γίνουν.

Ναι, νομίζω ότι είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο επειδή συνήθως παλεύεις  με άλλον έναν ή δυο οδηγούς για τον Τίτλο. Τώρα είμαστε πέντε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στις ελεύθερες δοκιμές, μπορεί πολύ εύκολα να είσαι εκτός δεκάδας κι επομένως ναι, είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα που έχω πάρει μέρος.

Μπορεί όμως να το χαρακτήρισε ως «κάτι το ιδιαίτερο», όμως ο ίδιος παραμένει ρεαλιστής και δηλώνει πως με αυτή την απόδοση, δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ναι, οι 26 βαθμοί διαφοράς δεν είναι πολλοί. Έχουμε έξι ακόμα αγώνες, που είναι αρκετοί, αλλά για εμένα είναι δύσκολο. Δεν είμαι αρκετά δυνατός στους τελευταίους γύρους ώστε να παλέψω για τον τίτλο. Δεν είμαι μακριά, είμαι 4ος, αλλά είναι δύσκολο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles