spot_img

Sainz: «Στην Toro Rosso και το 2018»

Το σίριαλ σχετικά με  το μέλλον του Carlos Sainz στην F1 έλαβε τέλος, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την παραμονή του στην Torro Rosso για ένα ακόμα  χρόνο.

Πριν από το Αυστριακό GP, ο Ισπανός δήλωσε πως η άλλη μια χρονιά  στην Toro Rosso θα ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί. Την ίδια στιγμή,  η Red Bull επέκτεινε το συμβόλαιό του που τον δεσμεύει για ακόμα έναν χρόνο. Σύμφωνα όμως με τον Cristian Horner, όποια ομάδα επιθυμεί τον Sainz, θα  χρειαστεί να καταβάλει ένα τεράστιο ποσό για να τον πάρει.

Μετά το Βρετανικό GP, ο Sainz ενημέρωσε τα media, πως θα παραμείνει άλλον έναν χρόνο με την μικρή ομάδα των “ταύρων”.

Μετά την Αυστρία ξεκαθαρίσαμε  την  θέση  μας. Πήγαμε να παίξουμε τένις μαζί, κάναμε μπάρμπεκιου και περάσαμε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι ξεκάθαρη και είμαι οδηγός της Red Bull που θα αγωνίζεται για την Toro Rosso και την επόμενη χρονιά. Ως ένας 22χρονος οδηγός μαθαίνεις από αυτό. Όλα ξεκαθάρισαν μετά  την συζήτηση που είχαμε στην Αυστρία  πλέον όλα αυτά έχουν ξεχαστεί και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνω.

Όπως είναι γνωστό τα ισπανικά media διέδιδαν φήμες σχετικά με των Ισπανό μιλώντας για  πιθανή μεταγραφή στην Ferrari ή την Renault ως αντικαταστάτης του Jolyon Palmer, αρχής γενομένης από το Ουγγρικό GP . Μάλιστα, ο ίδιος αναγκάστηκε να διαψεύσει τις όποιες φήμες σχετικά.

Εδώ και αρκετούς αγώνες, έχει ξεκινήσει μία μεγάλη κόντρα με τον teammate του, Danil Kvyat, η οποία έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μετά και την μεταξύ τους επαφή στο Silvestone.     

Μένει να δούμε εάν κάποια μεγάλη ομάδα, κινηθεί για τον Ισπανό, ο οποίος είναι διαθέσιμος προς πώληση, κάτι που ίσως είναι το κλειδί παραμονής του. Ωστόσο, για να λέμε και την αλήθεια, εάν ένας εκ των Ricciardo ή Verstappen αποχωρήσουν, τότε αυτός είναι που θα πάρει την προαγωγή την μεγάλη ομάδα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles