spot_img

Schumacher: «Ο στόχος μου είναι η F1»

Ο Mick Schumacher πιστεύει πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καθώς θέλει να αποδείξει πως αξίζει να τρέξει στην F1.

O νεαρός Γερμανός, γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Michael, αγωνίστηκε φέτος στη πρώτη του σεζόν στην Ευρωπαϊκή F3. Μπορεί όμως να μην κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, όμως ο 18χρονος Mick, θέλει να κάνει σύντομα το μεγάλο βήμα στα σαλόνια όπου κατέκτησε ο πατέρας του.

Ναι, ο στόχος μου είναι η F1. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και δεν κοιτάω άλλους οδηγούς. Όλοι προοδεύουν με τον δικό τους ρυθμό, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Κάνω ένα βήμα κάθε φορά και προετοιμάζομαι για το μέλλον. Όταν νιώσω πως θα είμαι έτοιμος, θα κάνω το επόμενο βήμα, αλλά πρέπει να αποδείξω τον εαυτό μου. Προσέγγισα τη πρώτη μου σεζόν στην F3 με στόχο να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Είμαι ευχαριστημένος και προσπαθώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς.

Ο Mick Schumacher ολοκλήρωσε τη πρώτη του σεζόν στην F3 στην 12η θέση, ενώ πήρε και ένα βάθρο στην Monza. Το πρωτάθλημα, κατέκτησε ο νεαρός οδηγός της McLaren, Lando Norris.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles