spot_img

Στην Ferrari o Ricciardo εάν φύγει ο Vettel

H Ferrari σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα, καθώς φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Daniel Ricciardo εάν ο Sebastian Vettel αποχωρήσει.

Πληροφορίες και φήμες που έρχονται κατευθείαν από τα paddock, κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της Ferrari με τον Daniel Ricciardo. Η Ιταλική ομάδα, φαίνεται να θέλει να έχει προλάβει κάθε ενδεχόμενο, εάν ο Sebastian Vettel φύγει για την Mercedes.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull, δεν έχει την χρονιά που θα ήθελε, καθώς το μονοθέσιο του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Mercedes και Ferrari. Επιπλέον, ο ίδιος θέλει να διεκδικήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την Αυστριακή ομάδα να βλέπει το μέλλον της πάνω στον Verstappen. Επιπλέον, ο ίδιος ο Ricciardo δεν δεσμεύεται όσο ο Ολλανδός με την Red Bull, οπότε εάν έρθει μια πρόταση από την Ferrari, δύσκολα θα μείνει στους «ταύρους».

Οι φλύαρες γλώσσες, κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με το Maranello, πως ο Αυστραλός θα πάει στην Scuderia την επόμενη σεζόν, ως αντικαταστάτης του Sebastian Vettel.

Από την άλλη έχουμε και τον 4άκης πρωταθλητή. Το κλίμα στράβωσε μετά το Baku, με τον ίδιο να μην έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο. Οι κακές γλώσσες λένε εδώ και καιρό πως έχει προσύμφωνο με την Mercedes και δεν αποκλείεται να τον δούμε με τα ασημί το 2018. Επίσης, η μη κριτική του Toto Wolff για την κίνηση του Γερμανού στον Hamilton και η ουδέτερη στάση του, κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται που οφείλεται αυτό.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, τα σενάρια θα πληθαίνουν και όσο ο Vettel δεν δηλώνει πίστη στην Ferrari και πιστός στρατιώτης, θα χύνεται αρκετό διαδικτυακό μελάνι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles