spot_img

Στην Hyundai o Mikkelsen μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Andreas Mikkelsen δεν έμεινε για πολύ χωρίς αγωνιστική θέση στο WRC, καθώς από το Rally Ισπανίας θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Hyundai.

O Νορβηγός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Rally Γερμανίας κατακτώντας την 2η θέση στη Γενική κατάταξη, όντας το πρώτο Citroen. Αυτός, ήταν και ο τελευταίος αγώνας του Mikkelsen με τους Γάλλους και είχε μείνει χωρίς συμβόλαιο.

Όμως, η Hyundai αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και για τα τρία τελευταία Rally που απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα θα έχει θέση επίσημου οδηγού. Στην Ισπανία, θα αντικαταστήσει τον Hayden Paddon, με τον Νεοζηλανδό να αλλάζει θέση με τον Dani Sordo στα εναπομείναντα Rally.

Η Hyundai δεν προγραμμάτιζε αρχικά μια τέτοια αλλαγή στο lineup της, όμως στους τελευταίους αγώνες έχασε έδαφος στη βαθμολογία κατασκευαστών από την M-Sport. Τα κακά αποτελέσματα των Paddon & Sordo την έχουν φέρει 64 βαθμούς πίσω.

Ο Mikkelsen δήλωσε για τη νέα του περιπέτεια.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για την Hyundai και θα επιστρέψω στο WRC στα επόμενα τρία Rally. Είναι μια μεγάλη ομάδα και το i20 WRC έχει αποδείξει πως είναι ένα αυτοκίνητο νικητής σε όλες τις επιφάνειες. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω στο χώμα νωρίτερα στη χρονιά. Είχα αρκετά καλή αίσθηση την οποία είμαι σίγουρος πως θα βρούμε στους τρεις τελευταίους γύρους της χρονιάς. Ο στόχος μου είναι να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έχω πίστη στην ομάδα και στο αυτοκίνητο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles