spot_img

Στο ίδιο επίπεδο με Senna και Schumacher o Hamilton σύμφωνα με τον Massa

O Felipe Massa πιστεύει, πως ο Lewis Hamilton έχει φτάσει το επίπεδο και μπορεί άνετα να είναι δίπλα στους Ayrton Senna και Michael Schumacher.

O Βραζιλιάνος, μεγάλωσε έχοντας ως παιδικό ήρωα τον Senna και αργότερα όταν μπήκε στον κόσμο της F1, είχε ως μέντορα τον Michael Schumacher. O οδηγός της Williams οδηγεί για το μέλλον του στο σπορ, όμως τώρα ήρθε να μιλήσει για ένα διαφορετικό θέμα.

Ο Massa μίλησε για τον Lewis Hamilton και όχι μόνο τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία, αλλά τον έβαλε δίπλα στους Senna και Schumacher.

O Lewis είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1. Δεν μπορείς να τον βάλεις σε διαφορετικό επίπεδο από τους Senna και Scumacher. Είναι μαζί τους.

Ο Massa έχει δώσει τρομερές μάχες στη πίστα με τον Hamilton, με τους δύο να διεκδικούν τον τίτλο του 2008, ενώ το 2011 η σχέση τους πέρασε κρίση, όμως παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε λέγοντας τα καλύτερα για τον Βρετανό.

Κάθε φορά που έβλεπες τον Lewis σε ένα μονοθέσιο ήταν εντυπωσιακός. Εντυπωσίαζε τον κόσμο σε όλες τις κατηγορίες έτρεχε. Ήταν το ίδιο με τον Ayrton Senna. Το ίδιο και με τον Michael Schumacher. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί λένε πως οι οδηγοί του παρελθόντος ήταν καλύτεροι, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles