spot_img

Θέλει να ξεχάσει το Silverstone o Marquez

O Marc Marquez είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Misano καθώς πιστεύει πως πλέον μπορεί να είναι ανταγωνιστικός παντού.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, έρχεται μετά από μία απρόσμενη εγκατάλειψη στο Βρετανικό GP και θέλει να ανακτήσει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα. Ο κινητήρας της ιαπωνικής εταιρίας μπορεί να τον πρόδωσε, όμως η διαφορά από τον Andrea Dovizioso είναι ακόμα μικρή.

Ο Marquez τώρα, θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και γνωρίζει πως πλέον μπορεί να διεκδικεί νίκες παντού.

Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τον τελευταίο αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι τελευταία είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις πίστες. Τώρα πάμε στο Misano με την ίδια νοοτροπία και προσέγγιση που μας έχει βοηθήσει πολύ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η Honda ήταν μία από τις πολλές ομάδες που έκανε ιδιωτικές δοκιμές στη πίστα του Αγίου Μαρίνου. Οι Ιάπωνες έχουν πολλά δεδομένα ήδη, ενώ o Marquez πιστεύει πως η νίκη δεν πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος.

Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί γίνεται. Η νίκη δεν είναι ο αποκλειστικός μας στόχος, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάναμε ένα θετικό τεστ εκεί τον Αύγουστο κι έτσι θα είμαστε εκεί για να ξεκινήσουμε δυνατά από την Παρασκευή το πρωί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles