spot_img

Το νέο Nissan X-Trail θα σου πάρει τα μυαλά

Η Nissan ανανέωσε το X-Trail τόσο εμφανισιακά, αλλά και τόσο στο εσωτερικό, ενώ πλέον διαθέτει και σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Θα αρχίσουμε από την εξωτερική εμφάνιση, καθώς το μικρό SUV της ιαπωνικής εταιρίας φρεσκαρίστηκε και είναι έτοιμο να σε συναρπάσει. Η νέα γενιά του αυτοκινήτου της Nissan, διαθέτει νέο εμπρός μέρος, με πολλές διαφορές να παρατηρούνται στον προφυλακτήρα, στους προβολείς. Στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας διαφέρει επίσης, ενώ παρατηρούνται πολλές νέες και εμφανείς λεπτομέρειες. Όπως μπορούμε να δούμε και τα πίσω φώτα διαφέρουν.

Επιπλέον, το νέο X-Trail προσφέρεται σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς, ενώ οι ζάντες είναι 17 και 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό βλέπουμε πως η Nissan έχει προσθέσει το τιμόνι από το Micra, ενώ έχει εμπλουτιστεί ο εξοπλισμός της καμπίνας. Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης ProPilot, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται στην λωρίδα κυκλοφορίας, να επιταχύνει και να επιβραδύνει χωρίς την παρέμβαση του οδηγού.

Όσον αναφορά τους κινητήρες, ο 1.6 λίτρων diesel απόδοσης 130 ίππων παραμένει, ενώ συμπεριλαμβάνεται και ο 2.0 λίτρων με απόδοση 177 ίππους. Όσον αναφορά κινητήρα βενζίνης, το X-Trail διατίθεται με τον 1.600cc turbo απόδοσης 163 ίππων.

Όλες οι diesel εκδόσεις είναι 4κίνητες, ενώ η έκδοση βενζίνης είναι 2κίνητη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles