spot_img

To όνομα Schumacher επέστρεψε στo βάθρο των νικητών (photo)

Ο Mick Schumacher, γιος του Michael πήρε το πρώτο του βάθρο στην Ευρωπαϊκή F3, μόλις στον πέμπτο του αγώνα στη πίστα της Monza.

Ο νεαρός οδηγός της Prema, μεταπήδησε από την F4 στην F3 για το 2017 και οι πρώτοι του αγώνες κυλούν εξαιρετικά. Μετά από τους πρώτους αγώνες, ο Schumacher βρίσκει ακόμα τον ρυθμό του και προσπαθεί να τελειοποιήσει την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές.

Όμως, για καλή του τύχη, ο teammate του Callum Ilott του προσέφερε ένα πολύ δυνατό slipstream –που στην Monza είναι θείο δώρο- για να βελτιώσει τον χρόνο του. Μάλιστα κατέβασε τα χρονόμετρα κατά 0.657s, για να καταλήξει στη 3η θέση.

Στον δεύτερο αγώνα του σ/κ ο Schumacher εκίνησε από την 3η θέση και είχε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Μάλιστα, βρισκόταν στη 2η θέση για ένα μέρος του αγώνα πριν πέσει και πάλι 3ος όπου και τερμάτισε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός ήταν πολύ χαρούμενος που κατάφερε τόσο νωρίς να βρεθεί στο βάθρο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Είχαμε καλές κατατακτήριες δοκιμές που είναι το αδύνατό μου σημείο, οπότε είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό. Έχουμε την ταχύτητα να είμαστε στη πρώτη 5άδα και βελτιωνόμαστε, οπότε αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για την ιστορία, τον αγώνα κέρδισε ο Joel Eriksson, με τον Lando Norris στη 2η θέση και τον Mick Schumacher στην 3η.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles