spot_img

Τρέχει και στο Μεξικό ο Hartley – Επιστρέφει ο Gasly

O Brendon Hartley θα συνεχίσει να οδηγεί για λογαριασμό της Toro Rosso, με τον Daniil Kvyat να παίρνει «πόδι» για ακόμα μία φορά στη καριέρα του.

Ο Νεοζηλανδός έκανε το ντεμπούτο του στην F1 στο Αμερικανικό GP στην πίστα του CoTA και ήταν η πρώτη φορά που έκατσε σε μονοθέσιο από το 2012. Ο πρωταθλητής του WEC για το 2015, τερμάτισε στην 13η θέση, πραγματοποιώντας μια αξιόλογη προσπάθεια στην STR12.

O Hartley θα έχει δίπλα του στο Autodromo Hermanos Rodriguez τον Pierre Gasly, o οποίος επιστρέφει από την προσπάθεια να κερδίσει τον τίτλο στην Super Formula. O αγώνας ακυρώθηκε, λόγω τυφώνα.

Ως αποτέλεσμα, ο Kvyat μένει χωρίς θέση στο grid τουλάχιστον για το Μεξικό και πλέον το μέλλον του στην F1 είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Ρώσος μάλιστα, ολοκλήρωσε τον αγώνα του Austin στην 10η θέση, παίρνοντας έναν βαθμό. Αυτή είναι η τρίτη φορά σε 1,5 χρόνο, που ο Kvyat χάνει τη θέση του, είτε στην Toro Rosso, είτε στην Red Bull.

Είναι ξεκάθαρο, πως η Toro Rosso ψάχνει οδηγούς για την επόμενη χρονιά και ίσως ο Hartley δεν είναι ο τελευταίος που θα δούμε να οδηγεί το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles