spot_img

Verstappen: «Στη πίστα πρέπει να είσαι ένας μαλ@κας»

Ο Max Verstappen μίλησε για ακόμα μία φορά έξω από τα δόντια και τα λεγόμενά του, αναμένεται να συζητηθούν.

Ο Ολλανδός έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο με την οδηγική του συμπεριφορά, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Ο οδηγός της Red Bull, είναι άκρως επιθετικός στην πίστα, πράγμα που μας προσφέρει άπλετο θέαμα στους αγώνες.

Τώρα, ο Verstappen πιστεύει πως για να κερδίσεις πρέπει να είσαι εγωιστής και να κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις.

Μπορείτε να με αποκαλείτε όπως θέλετε. Mad Max, Max το οτιδήποτε. Στην πίστα πρέπει να είσαι ένας μαλ@κας. Δείτε πως έχει φερθεί ο Michael Schumacher. Στο τέλος της ημέρας, ένας οδηγός Formula 1 πρέπει να γνωρίζει πώς να κερδίζει νίκες και πρωταθλήματα. Δεν πρέπει να σκέφτεται πως πρέπει να είναι ένα καλό παιδί.

Είτε τον συμπαθούμε, είτε όχι, ο Verstappen δίνει πάντα το 100% στην πίστα και έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών οπαδών. Από την άλλη, έχει κάνει πολλούς να μην τον συμπαθούν, όμως έχει κάνει τους Ολλανδούς να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην F1.

Επιπλέον, ο Verstappen μίλησε και πάλι για τον Sebastian Vettel και τη γκρίνια του στη μάχη τους στο Silverstone.

Ο Sebastian διαμαρτυρήθηκε και πάλι μετά τη μάχη μας, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει. Δεν περιμένω να μου στείλει Χριστουγεννιάτικη κάρτα ή να με καλέσει στα γενέθλιά του.

Τέλος, αποκάλυψε πως θέλει το ταχύτερο μονοθέσιο, ανεξαρτήτως χρώματος.

Ξέρω πως η Ferrari έχει τεράστια ιστορία στην Formula 1. Όπως και η Mercedes. Ειλικρινά, θέλω να έχω το ταχύτερο δυνατό μονοθέσιο. Το χρώμα δεν έχει σημασία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles