spot_img

Vettel: «Ο Lewis έκανε καλύτερη δουλειά, παρά την ατυχία με το SC»

Ο Sebastian Vettel, πιστεύει πως το SC χάλασε τα σχέδια της Ferrari, όμως τόνισε πως ο Lewis Hamilton άξιζε τη νίκη στην Κίνα.

Ο Γερμανός δεν έκανε την καλύτερη εκκίνηση, όμως κρατήθηκε στην 2η θέση στην αρχή του αγώνα. Όμως, κατά τη διάρκεια του VSC μπήκε στα pit για αλλαγή σε στεγνή γόμα ελαστικών, όμως το SC λίγο αργότερα δεν του επέτρεψε να κάνει το ρίσκο να δουλέψει.

Όμως, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα με πολύ απαιτητικά προσπεράσματα σε Raikkonen και Ricciardo. Στο τέλος όμως, τερμάτισε λίγο πάνω από 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Lewis Hamilton.

«Συνειδητοποίησα πως τα ενδιάμεσα είχαν αρκετή φθορά και πως υπήρχαν στεγνά σημεία στη πίστα και ήμουν χαρούμενος στο να πάρω το ρίσκο στην αρχή του αγώνα. Αλλά το SC μπήκε στη πίστα τη στιγμή που ένιωθα τα στεγνά ελαστικά να είναι ταχύτερα, οπότε έχασα θέσεις. Όποιος κερδίζει τον αγώνα αξίζει τη νίκη. Ο Lewis έκανε τη καλύτερη δουλειά, ακόμη κι όταν βγήκε το SC».

Μόλις πέρασε στην 2η θέση, ο Vettel ξεκίνησε το κυνήγι για τη νίκη, πράγμα που το απόλαυσε ο ίδιος.

«Προσπάθησα να τον κυνηγήσω, αλλά ήξερα πως θα είναι δύσκολο στους πρώτους γύρους, ρώτησα για έναν μέσο χρόνο ο οποίος ήταν μισό δευτερόλεπτο. Συνέχιζα να πιέζω και ευχαριστήθηκα τη μάχη μας, ακόμα κι ας μην ήταν ρόδα με ρόδα. Ο ρυθμός ήταν παρόμοιος του ενός με του άλλου, τη μία ήταν αυτός ταχύτερος, την άλλη ήμουν εγώ».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles