spot_img

Vettel: «Θέλουμε να είμαστε ταχύτεροι παντού»

Ο Sebastian Vettel πηγαίνει στο καλοκαιρινό διάλειμμα στη κορυφή, ενώ τόνισε πως η ομάδα του ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Ο Γερμανός, κυριάρχησε στον 11ο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Ουγγαρία και ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν στη κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, η διαφορά από τον Lewis Hamilton εκτοξεύθηκε από τον 1 βαθμό στους 14, παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα.

Ο Vettel έδωσε τα εύσημα στην ομάδα και τόνισε για ακόμα μια φορά την βελτίωση της απόδοσης σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Είναι μια επιβράβευση για την ομάδα. Είναι γεγονός πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο και είναι επίσης γεγονός πως δεν ήμασταν οι πιο δυνατοί στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Αλλά αν δούμε την φετινή πρόοδο, είναι μια διαφορετική ιστορία και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα μετά τον προηγούμενο αγώνα και πιστεύω πως είναι η καλύτερη θέση που μπορείς να είσαι. Η σεζόν είναι μεγάλη, υπάρχουν πολλοί αγώνες που έρχονται και πολλά μπορούν να συμβούν.

Επιπλέον ο Γερμανός, τόνισε την αρμονία που υπάρχει στις τάξεις της Ferrari φέτος, ενώ θέλει να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο σε όλες τις πίστες.

Έχουμε όλα τα συστατικά να παραμείνουμε στη κορυφή και να έχουμε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαι αισιόδοξος πως έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, ξέρουμε πώς να φτιάξουμε ένα καλό μονοθέσιο. Βελτιώσαμε πάρα πολύ και τον κινητήρα, οπότε είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Νομίζω πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις πίστες που έχουμε πάει. Είναι όμως αλήθεια πως σε μερικούς αγώνες η Mercedes είναι πιο ανταγωνιστική και εμείς είμαστε λίγο πιο πίσω. Είναι λογικό, καθώς υπάρχει διαφορά από πίστα σε πίστα. Θέλουμε να είμαστε ταχύτεροι παντού και προσπαθούμε πολύ. Το σημαντικό είναι πως ξέρουμε τι χρειάζεται για τη συνέχεια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles