spot_img

Villeneuve: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ βρόμικης και σκληρής οδήγησης»

Ο Jacques Villeneuve δεν ήταν εντυπωσιασμένος από αυτά που είδε στην Μαλαισία και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μία από τις πολλές ιστορίες του αγώνα ήταν η μάχη του Kevin Magnussen με τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός της McLaren ήταν έξαλλος με τον τρόπο άμυνας του Δανού και τόνισε πως ο Hulkenberg είχε δίκιο όταν τον κατηγόρησε μετά το GP Ουγγαρίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 θέλησε να μιλήσει και για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε τα λόγια του.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ βρόμικης και σκληρής οδήγησης. Η βρώμικη οδήγηση γίνεται όταν δεν έχεις σεβασμό για τους άλλους οδηγούς. Υπάρχει μια μόδα με τους νεαρούς οδηγούς, καθώς δεν τιμωρούνται για ανάλογες συμπεριφορές στην F3 και την F4. Κάνουν πραγματικά ηλίθια πράγματα όταν έρχονται στην F1 νομίζοντας πως είναι σαν videogame. Είναι θέμα σεβασμού. Δεν πρέπει να κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Είναι τόσο απλό. Το κάνεις δύσκολο για τον άλλον, αλλά πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία. Μην τους βάζεις στον τοίχο ή να τους πετάς εκτός ώστε να αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα για να αποφύγουν επαφή. Εύκολα καταλαβαίνεις πως το σκεπτικό είναι: “Θα τον βγάλω εκτός πίστας”. Αυτό είναι λάθος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles