spot_img

Zarco: «Ένας βαθμός καλύτερος από το τίποτα»

Ο Johann Zarco είχε την ατυχία να μείνει από καύσιμα στο τέλος του αγώνα, αλλά και το κουράγιο να τσουλίσει τη μοτοσυκλέτα του μέχρι τον τερματισμό.

Ο Γάλλος αναβάτης της Tech3, είχε έναν αξιοπρεπή αγώνα και πήγαινε για έναν τερματισμό στην 7η θέση, όμως η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η μοτοσυκλέτα του είχε μείνει χωρίς καύσιμα στην τελευταία στροφή, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τρέξει με τα πόδια κουβαλώντας την Μ1 μέχρι τον τερματισμό.

Ο Zarco έπεσε από την 7η θέση στην 15η και για την ηρωική του υπερπροσπάθεια, πήρε έναν βαθμό πριν τον περάσει ο Loris Baz που ερχόταν πίσω του.

«Είχα θέμα με τη βενζίνη ήδη πριν την στροφή 11 και προσπάθησα να μείνω με έκτη ταχύτητα και να μην πιέζω την Μ1. Δούλεψε μέχρι την 14 αλλά στις τελευταίες αριστερές χειροτέρεψαν τα πράγματα. Στην τελευταία στροφή έπρεπε να κατέβω και να σπρώξω. Και ήταν μακριά. Υπάρχουν δυο γραμμές, της εκκίνησης και του τερματισμού και η τελευταία ήταν μακριά. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είμαι απογοητευμένος αλλά ο ένας βαθμός είναι καλύτερα από το τίποτα. Υπάρχουν χειρότερα στη ζωή από το να μένεις από βενζίνη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles