spot_img

Επιστρέφει στο MotoGP για την Καταλονία ο Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo θα κάνει την επιστροφή του στο MotoGP στο Circuit de Catalunya τον ερχόμενο Ιούνιο, με wildcard συμμετοχή.

Ο Ισπανός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τέλος του 2019 και μετακόμισε στην Yamaha σε ρόλο δοκιμαστή. Ο τελευταίος του τίτλος ήρθε το 2015 με την ιαπωνική ομάδα, ενώ κατέκτησε δύο ακόμα του 2010 και το 2012 πάνω στην M1.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο Lorenzo οδήγησε την Μ1 του 2020 στην Μαλαισία και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και η αίσθηση η οποία πήρε ήταν καλή. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε μετά τις χειμερινές δοκιμές πως η Μ1 είναι ακόμα άρτια για το οδηγικό του στυλ και οι πρώτες φήμες για επιστροφής του με wildcard συμμετοχή ακούστηκαν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τώρα, ο Lorenzo θα επιστρέψει σε αγώνα MotoGP στο GP Καταλονίας πάνω στην M1 και έπειτα από δύο σερί χρόνια γεμάτο τραυματισμούς, θα έχει την ευκαιρία να δείξει μέρος της ταχύτητας του και πάλι σε αγωνιστικό τριήμερο. Η εμφάνιση του αυτή, δεν αποκλείεται να συνδέεται με τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος να αποτελέσει αναβάτης της SRT Petronas Yamaha το 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles