spot_img

Ferrari: «Δυστυχώς δεν είμαστε γρήγοροι»

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, μίλησε για τη δυναμική του μονοθεσίου της Ferrari και φάνηκε απαισιόδοξος για την αρχή της σεζόν.

Η Scuderia έχει ένα αρκετά ήσυχο πρώτο χειμερινό τεστ, δίχως να κάνει τους χρόνους που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, ο Sebastian Vettel είχε ένα μηχανικό πρόβλημα στο πρωινό σκέλος της τρίτης ημέρας, χάνοντας σημαντικό χρόνο στη πίστα. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, όμως οι πρώτες εντυπώσεις στο στρατόπεδο των Ιταλών δεν είναι οι καλύτερες.

Μιλώντας στο μεσημβρινό διάλειμμα για την απόδοση της Ferrari μέχρι στιγμής, ο Binotto δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της SF1000.

Κοιτώντας τους χρόνους delta και βάζοντας στους υπολογισμούς μας τα φορτία καυσίμου και τις ρυθμίσεις των κινητήριων μονάδων από τα άλλα μονοθέσια, δεν είμαστε τόσο γρήγοροι. Δεν είμαι το ίδιο αισιόδοξος όπως το 2019. Πιστεύω πως οι αντίπαλοι μας είναι ταχύτεροι από εμάς. Είναι δύσκολο να κρίνουμε πόσο πιο γρήγοροι, αλλά θα αναλύσουμε όλα τα δεδομένα τις επόμενες ημέρες. Αλλά για την ώρα δεν είμαστε γρήγοροι. Έχουμε ανησυχίες, διότι δεν είμαστε όσο ταχύτεροι θα θέλαμε να είμαστε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουμε καθαρή εικόνα. Όταν κατανοήσουμε καλύτερα το μονοθέσιο, θα ξεκινήσουμε τη συνεχή βελτίωσή του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Binotto επιβεβαίωσε πως η Ferrari θα ψάξει για την απόλυτη ταχύτητα στο δεύτερο χειμερινό τεστ, όμως στην Αυστραλία το μονοθέσιό της δεν θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το τωρινό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles