spot_img

Ferrari: Καλύτερη σε ρυθμό αγώνα από τις κατατακτήριες η SF1000

Ο Mattia Binotto πιστεύει πως ο ρυθμός αγώνα θα είναι το δυνατό σημείο της Ferrari τη φετινή σεζόν, μετά και το πέρας των χειμερινών δοκιμών.

Η Scuderia δεν είχε την εμφάνιση των δοκιμών του 2019, παίζοντας καλά το παιχνίδι του sandbagging. Επιπλέον δια στόματος Binotto, η δυναμική του μονοθεσίου ήταν κάτω από αυτή των Red Bull και Mercedes, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να παρατήσουν την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου μετά τους πρώτους αγώνες.

Τώρα, ο Ιταλός επικεφαλής της Ferrari δηλώνει πως με τα όσα δεδομένα σύλλεξαν από τη Βαρκελώνη, το μονοθέσιο θα έχει τον ρυθμό αγώνα ως δύναμη του σε αντίθεση με το 2009.

Νομίζω πως ακόμα πρέπει να βελτιώσουμε βασικά πράγματα στο μονοθέσιο, όπως η δύναμη, η αντίσταση του αέρα και η κάθετη δύναμη. Αν δούμε την εικόνα των χειμερινών δοκιμών, ο ρυθμός αγώνα μας είναι καλύτερος από αυτών των κατατακτηρίων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε και να ξεπεράσουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τον χειμώνα και το μονοθέσιο είναι ένα βήμα μπροστά. Έχει αρκετά μεγάλη αντίσταση αέρα και δουλεύουμε για να τη μειώσουμε. Στον αγώνα όμως μας δίνει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι καλό. Η εξέλιξη του θα είναι κλειδί για τη φετινή χρονιά όμως φαίνεται πως δεν είμαστε οι ταχύτεροι τώρα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles