spot_img

Red Bull: «Στη Γαλλία θα είμαστε καλύτεροι από Ferrari»

Στην Red Bull Racing αναμένουν να έχουν το πάνω χέρι στη Γαλλία και θέλουν να ολοκληρώσουν δυναμικά το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος.

Στους τελευταίους δυο αγώνες της σεζόν η Scuderia έχει επιστρέψει στον ανταγωνισμό της κορυφής με δυο συνεχόμενες νίκες. Ο Carlos Sainz πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Grand prix Μ. Βρετανίας και ο Charles Leclerc επέστρεψε στο βάθρο μετά από πέντε αγώνες κερδίζοντας το Grand Prix Αυστρίας.

Η Red Bull ενώ έχει λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετώπιζε στην αρχή της χρονιάς. Αν και δεν έχουμε δει καμία εγκατάλειψη λόγω τεχνικών προβλημάτων, παρά μόνο μετά από αγωνιστικό συμβάν, αντιμετωπίζει περιστασιακά δυσκολίες. Για παράδειγμα, στο circuit Red Bull Ring η RB18 δεν ανταποκρίνονταν το ίδιο με το σκληρό και μεσαίο σετ ελαστικών και είχε μεγαλύτερη φθορά.  

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο μηχανικός σύμβουλος της ομάδας, Masashi Yamamoto, υποστηρίζει πως στον επόμενο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να κυριαρχήσουν και στην συνέχεια εξήγησε γιατί.   

«Νομίζω η πίστα στη Γαλλία είναι περισσότερο στα μέτρα μας και δεν πρέπει να τα κάνουμε μαντάρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στο Πρωτάθλημα. Αντίθετα στην Ουγγαρία νομίζω ότι η Ferrari θα έχει το πλεονέκτημα να κερδίσει γιατί έχουν καλύτερη πρόσφυση στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες. Αλλά πιστεύω πως η Red Bull θα κάνει άμεσα κάτι για να απαντήσει σε αυτό. Θέλω να τελειώσουμε τους δυο τελευταίους αγώνες και να είμαστε σε καλή φόρμα πριν το διάλλειμα το καλοκαίρι». 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Red Bull και ο Max Verstappen συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. Θα καταφέρουν να παραμείνουν πρωτοπόροι μέχρι και το καλοκαιρινό διάλλειμα του Πρωταθλήματος.

Δείτε το GP Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles