spot_img

Στις 28 Φεβρουαρίου η σεζόν 2 του F1: Drive to Survive

Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η σειρά του Netflix που συνάρπασε οπαδούς της F1 και όχι μόνο επιστρέφει τον Φεβρουάριο στις οθόνες σας.

Ανανεωμένη και με όλες τις παρασκηνιακές εξελίξεις του 2019, η σειρά που αγαπήθηκε από πολλούς, έρχεται νωρίτερα σε σχέση με τη περασμένη σεζόν. Οι απανταχού φίλοι της F1 θα έχουν στη διάθεσή τους τα 10 επεισόδια της δεύτερης σεζόν στις 28 Φεβρουαρίου, σχεδόν ένα μήνα πριν σβήσουν τα πέντε κόκκινα φώτα στην Μελβούρνη για το πρώτο GP της χρονιάς.

Στο επίκεντρο της δεύτερης σεζόν, θα έχουμε δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές, τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel και θα δούμε τη δική τους ιστορία, όπως εξελίχθηκε το 2019. Επιπλέον το νέο αστέρι της Ferrari, Charles Leclerc θα έχει μεγάλη προβολή, ενώ δεν θα λείψει επίσης το κεφάλαιο του Pierre Gasly, όπου από την Red Bull υποβιβάστηκε στη Toro Rosso.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η προσθήκη για πρώτη φορά της Mercedes και της Ferrari να μεταφέρει το ενδιαφέρον αλλού, όμως αναμένεται να έχουμε επεισόδια όπου θα πρωταγωνιστούν οι Haas, η Toro Rosso και η απογοητευτική για το 2019 Williams. Η εμφάνιση του Daniel Ricciardo αναμένεται και στη σεζόν 2 με τη μετακίνησή του στην Renault, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και επεισόδια αφιερωμένα στην αναγέννηση της McLaren και το φοβερό δίδυμο της που εξέπληξε πολλούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles