spot_img

Βγήκε από το κώμα ο Monger – Απίστευτη η στήριξη του κόσμου

Ο Billy Monger βγήκε από το τεχνητό κόμμα που τον είχαν θέσει οι γιατροί μετά το τραγικό του ατύχημα που του κόστισε τα δύο του πόδια.

Ο 17χρονος είχε το ατύχημα την Κυριακή σε αγώνα F4 στην Αγγλία, ενώ υπεβλήθη σε μια σειρά από εγχειρήσεις, όμως οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν τα κάτω άκρα.

Ο Steven Hunter, πρόεδρος της ομάδας με την οποία έτρεχε ο Monger για χρόνια, δήλωσε πως ο νεαρός αναπνέει χωρίς βοήθεια. Επιπλέον τόνισε πως γνωρίζει την κατάσταση των τραυματισμών του, αλλά θέλει όσο τίποτα να ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια του.

Η υποστήριξη του κόσμου ήταν τεράστια, πράγμα που δείχνει πως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Πολλοί οδηγοί, από τα κορυφαία αθλήματα εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς τον Monger.

Lewis Hamilton, Felipe Massa, Mark Webber είναι μερικά από τα πολλά ονόματα που εξέφρασαν μέσω των social media τη στήριξή τους προς τον ίδιο τον Billy και την οικογένεια του. Επιπλέον, υπήρχαν κι εκείνοι που συνέβαλαν οικονομικά, όπως ο Jenson Button, o Max Verstappen, o οδηγός του WEC, Andre Lotterer, ο οδηγός touring car Jason Plato, αλλά και ο οδηγός του NASCAR AJ Allmendinger.

Αυτοί είναι μερικοί από τους οδηγούς που βοήθησαν οικονομικά, καθώς σίγουρα υπάρχουν και αρκετοί που έμειναν ανώνυμοι. Η στήριξη είναι τόσο μεγάλη, που πλέον έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500.000 λίρες για τον Monger. Ένα πραγματικό δείγμα αλληλεγγύης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles