spot_img

Ιδού η νέα Porsche 911 Carrera T (+vid)

H Porsche παρουσίασε και επίσημα τη νέα Carrera, η οποία είναι ελαφρύτερη σε σχέση με την κανονική έκδοση, ενώ προσφέρει καλύτερη οδηγική εμπειρία.

Η αναβίωση της ονομασίας Touring είναι γεγονός, με την γερμανική εταιρία να προσθέτει το αρχικό “T” στον τίτλο της νέας 911, με όλο και περισσότερα μοντέλα να παίρνουν μικρές αναβαθμίσεις, με στόχο τη τελειότητα. Πέραν αυτού, βλέπουμε μια μείωση στο συνολικό βάρος, το οποίο μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση, αλλά για τους Γερμανούς η εύρεση λύσεων είναι σαν να παίρνεις καραμέλα από μωρό.

Ελαφρύτερα τζάμια, λιγότερα ηχομονωτικά, τα πίσω καθίσματα έκαναν φτερά, ενώ τα εμπρός έχουν αντικατασταθεί από νέα, πιο ελαφριά και cool στην εμφάνιση. Επίσης, οι χειρολαβές στο εσωτερικό έχουν αλλάξει και βλέπουμε πλέον νέες αλά GT3 RS.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση είναι λίγες, αλλά μπορείς να τις διακρίνεις εάν βάλεις το μάτι σου να δουλέψει στις λεπτομέρειες. Νέος διαχύτης και splitter στο πίσω μέρος για πιο σπορ εμφάνιση, ειδικός γκρι χρωματισμός στους ανανεωμένους καθρέπτες και ανασχεδιασμός στο κάλυμμα του κινητήρα συνθέτουν όλες τις αλλαγές στην 911 Carrera T.

To κόσμημα της Porsche κινείται από τον 3 λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 370 ίππων και ροπής 450 Nm. O flat-six κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο “PDK” 7 σχέσεων με κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης στο διαφορικό. Η επιτάχυνση από 0-100χλμ/ώρα γίνεται σε 4.5s, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 290 χλμ/ώρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles