spot_img

«Ανοιξε» η όρεξη του Norris – Τώρα θέλει πρωτάθλημα

Ο Lando Norris μετά την παρθενική του νίκη στη Formula 1 έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη McLaren Racing. 

O Lando Norris είναι ο πιο πρόσφατος νικητής στο πρωτάθλημα της Formula 1. O Βρετανός οδηγός της McLaren Racing κέρδισε το Grand Prix Μαϊάμι και πήρε την παρθενική του νίκη. Έτσι έγινε ο 114ος οδηγός στην ιστορία του θεσμού που ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Πριν από μερικούς μήνες ο Norris ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη McLaren. Η ανοδική πορεία της ομάδας του Ουόκινγκ και η κατάκτηση της πρώτης του νίκης δικαίωσαν την πίστη του και την υπογραφή που έβαλε στο νέο συμβόλαιο.

Μετά το θρίαμβο στο Μαϊάμι, ο Norris τόνισε πως θέλει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τόνισε την πίστη του στη McLaren.

«Παραμένω προσγειωμένος. Έχω μια φοβερή ομάδα πίσω μου και είμαστε πιο κοντά στην κορυφή από ποτέ. Όπως είπα στο ξεκίνημα της σεζόν, θα πάρουμε νίκες εφέτος. Θέλω να πιστεύω και έχω την αυτοπεποίθηση πως του χρόνου μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα (κατάκτηση πρωταθλήματος). Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Πίστευα στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα πάρουμε νίκες και το κάναμε. Πήραμε την πρώτη μας νίκη και έχουμε πίστη τώρα. Έχω την πεποίθηση πως μπορούμε ως ομάδα να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε να κερδίσουμε κι άλλους αγώνες, μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Red Bull».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον τόνισε πως δεν πρόκειται να τον αλλάξει σαν άνθρωπο η πρώτη του νίκη στη Formula 1.

«Είμαι σίγουρος πως κάτι άλλαξε γιατί είμαι νικητής Grand Prix πλέον. Όμως δεν πρόκειται να αλλάξει το πώς προσεγγίζω τους αγώνες, είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Θέλω να κερδίσω ακόμη περισσότερο όμως. Η πρώτη νίκη σε κάνει ακόμα πιο λαίμαργο για περισσότερες επιτυχίες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles