spot_img

Η Red Bull σπεύδει αναβαθμίσεις στην Ίμολα μετά την ήττα στο Μαϊάμι

Η Red Bull Racing απαντά στις αναβαθμίσεις των McLaren Racing και Scuderia Ferrari και ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο για την Ίμολα. 

Στο Grand Prix Μαϊάμι της Formula 1 είδαμε τη McLaren Racing να παρουσιάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στην MCL38. Το βρετανικό μονοθέσιο βελτιώθηκε σημαντικά και έδωσε τη δυνατότητα στον Lando Norris να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του. Αυτό το πακέτο είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Ίμολα, όμως κατάφεραν οι τεχνικοί του Ουόκινγκ να το έχουν έτοιμο στο Μαϊάμι.

Ως αποτέλεσμα είδαμε τη Red Bull Racing όχι μόνο να χάνει το πλεονέκτημα που είχε από την αρχή της χρονιάς, αλλά να μην είναι το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Για το λόγο αυτό ετοιμάζει την αντεπίθεσή της στον επερχόμενο αγώνα στην Ίμολα. Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, αποκάλυψε στο ΟΕ24 πως ετοιμάζουν αναβαθμίσεις για την RB20.

«Δεν ανησυχώ ακόμα για το πρωτάθλημα γιατί ο Norris είναι 50 βαθμούς πίσω από τον Verstappen. Επιπλέον, θα έχουμε ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων στην Ίμολα από το οποίο περιμένω πολλά. Ο αγώνας στο Μαϊάμι απέδειξε πως πρέπει να επικεντρωθούμε καθαρά στα αγωνιστικά δρώμενα. Απλώς ήμασταν αργοί στο Μαϊάμι. Ο Max δεν πιστεύει πως έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όμως είναι γεγονός πως ήμασταν πιο αργοί από τη McLaren».

Στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμολα η Ferrari έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για το μονοθέσιό της. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πακέτο σε ημέρα κινηματογράφησης στο Φιοράνο.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles