spot_img

Ο Leclerc έχει ένα μήνυμα για τους τιφόζι ενόψει Ίμολα

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του GP Εμίλια-Ρομάνια στην πίστα της Ίμολα και ο Charles Leclerc έχει ένα μήνυμα για τους φίλους της Scuderia Ferrari. 

Η σεζόν της Formula 1 συνεχίζεται το τριήμερο 17-19 Μαΐου με το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια και την πίστα της Ίμολα. Ο αγώνας δε διεξήχθη πριν από 12 μήνες, καθώς η επαρχία της Ιταλίας είχε πληγεί από πλημμύρες και οι αρχές είχαν αφιερώσει όλες τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση των καταστροφών.

Μπροστά στο φανατικό κοινό της, τους τιφόζι, η Scuderia Ferrari θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει προχωρήσει σε μία σειρά από βελτιώσεις στο μονοθέσιό της, ώστε ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz να διεκδικήσουν τη νίκη από τους αντιπάλους της. O 26χρονος Μονεγάσκος έστειλε μήνυμα στους φίλους της Ferrari, ανυπομονώντας – όπως αναφέρει – να νιώσει τη στήριξή τους.

Στο Grand Prix της Ίμολα η Scuderia Ferrari θα παρουσιάσει ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο θα δώσει ώθηση στους Leclerc και Sainz. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πακέτο, το οποίο ενδέχεται να αλλάξει τη σεζόν των Ιταλών.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles