spot_img

Brown: «Ο Norris μπορεί να νικήσει τον Verstappen, οι δυο τους θα είχαν συγκρούσεις»

Νέες δηλώσεις του CEO της McLaren Racing, Zak Brown, για τους Lando Norris και Max Verstappen, αυτή τη φορά σχετικά με μία πιθανή τους μονομαχία.

Τα τελευταία χρόνια ο συνδυασμός Max Verstappen-Red Bull Racing μοιάζει ανίκητος. Η αυστριακή ομάδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1, ενώ ο Ολλανδός με το ταλέντο και την ταχύτητά του σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ποιος όμως είναι αυτός που θα μπορούσε να κερδίσει σε μία σεζόν στα ίσα τον 26χρονο; Ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, πιστεύει πως ο οδηγός του, Lando Norris, είναι αυτός που έχει όλα όσα χρειάζεται για να νικήσει τον Verstappen.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του Βρετανού στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο περιθώριο του ιστορικού GP Μονακό, ο Brown είπε.

«Σε μία ίση μάχη, πιστεύω πως ο Lando μπορεί να κερδίσει τον Max. Πιστεύω πως θα μπορούσαν οι μεταξύ τους μάχες να είναι φανταστικές. Πιστεύω όμως πως σε πολλές περιπτώσεις θα είχαν συγκρούσεις. Σε ότι αφορά καθαρό οδηγικό ταλέντο, δεν έχω δει κάποιον άλλο οδηγό καλύτερο από τον Norris. Είμαι σίγουρος πως και ο Max είναι εξίσου γρήγορος και πιστεύω πως αρκετός κόσμος θα διαφωνήσει μαζί μου. Δεν θα ξέρουμε την απάντηση όμως αν δεν τους δούμε να οδηγούν το ίδιο μονοθέσιο. Βλέποντας τον Lando στην πίστα, δεν μπορώ να διακρίνω κάποιον άλλο ταχύτερο. Το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι πως ο Oscar Piastri μπορεί να είναι το ίδιο γρήγορος με τον Norris. Όσο αποκτά εμπειρία, πιστεύω θα έχει όλο και πιο συχνά την ίδια ταχύτητα με τον Lando».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Η παρθενική νίκη του Norris στη Formula 1 ήρθε λίγους μήνες μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με τη McLaren Racing. O Βρετανός έδειξε την εμπιστοσύνη του στη βρετανική ομάδα, η οποία με τη σειρά της τον δικαίωσε για την απόφασή του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles