spot_img

Ξενάγηση στο εργοστάσιο της Aston Martin έκανε ο Newey

Φαίνεται πως το σίριαλ για το που θα πάει ο Adrian Newey μετά τη red Bull Racing έχει πολλά επεισόδια και σίγουρα δεν έχουμε δει ακόμα το τελευταίο.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες και η συζήτηση γύρω από τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Adrian Newey στη Formula 1 είχαν σταματήσει. Η ησυχία δεν κράτησε όμως για πολύ.

Σύμφωνα με τους Times ο Newey είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Aston Martin F1, Lawrence Stroll. Το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν ήταν άλλο από το ενδεχόμενο να συνεργαστούν όταν ο Βρετανός αποχωρήσει από τη Red Bull Racing το 2025.

Ωστόσο δεν είναι η μοναδική είδηση που είδε το «φως» της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Newey έκανε περιήγηση στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Aston Martin στο Σίλβερστον, το οποίο δεν είναι ακόμη σε πλήρη λειτουργία. Μάλιστα αναφέρεται ότι προσπάθησαν να κρατήσουν όσο πιο μυστική γίνεται τη… βόλτα του Νιούι στο εργοστάσιο.

Πριν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Newey από τη Red Bull Racing αλλά και αμέσως μετά, ο «γκουρού» της αεροδυναμικής έχει συνδεθεί με τη Scuderia Ferrari. Η ιταλική ομάδα του έχει κάνει πρόταση και μέχρι πρότινος ήταν το φαβορί για την απόκτησή του. Πλέον φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Aston Martin.

Με δεδομένο πως ο Newey θα αποχωρήσει στις αρχές του 2025 από τη Red Bull Racing, μπορεί να έχει άμεση επιρροή στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2026 σε όποια ομάδα κι αν πάει. Το 2026 είναι η… αυγή μιας νέας εποχής για τη Formula 1, μιας και αλλάζουν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου οι τεχνικοί κανονισμοί μονοθεσίων και κινητήρων.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles