spot_img

O Leclerc παραδέχθηκε ποιος θα είναι το φαβορί στην Ισπανία

Ο Charles Leclerc δεν θέλησε να ανεβάσει τις απαιτήσεις από τους φίλους της Scuderia Ferrari για το επερχόμενο Grand Prix Ισπανίας. 

Την επιστροφή της επί ευρωπαϊκού εδάφους κάνει η Formula 1 με το Grand Prix Ισπανίας το τριήμερο 21 με 23 Ιουνίου. Το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ επισκέπτεται την πίστα της Βαρκελώνης σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η κυριαρχία της Red Bull Racing έχει αμφισβητηθεί στους τελευταίους αγώνες και όλοι ψάχνουν τρόπο ώστε να την εκθρονίσουν από την κορυφή. Αυτό θα το επιχειρήσουν και στον επερχόμενο αγώνα στην Ισπανία, ωστόσο οι «ταύροι» θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, όταν ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι φαβορί στη Βαρκελώνη.

«Πιστεύω πως η δυναμική της Red Bull θα είναι πιο ισχυρή σε μία πίστα όπως αυτή της Βαρκελώνης. Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω πως οι ομάδες που είμαστε πίσω από τη Red Bull έχουμε παραπλήσια δυναμική. Δεν είναι μυστικό πως η Red Bull δυσκολεύτηκε πολύ στους τελευταίους τρεις αγώνες με το μονοθέσιό της. Ωστόσο κατάφεραν να κερδίσουν τους δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες. Οπότε τους περιμένω να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός στις ευρωπαϊκές πίστες που ακολουθούν. Ο αγώνας στη Βαρκελώνη θα έχει ενδιαφέρον για όλους, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε στη μάχη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Η Ferrari έκανε το χειρότερο φετινό της αγώνα στο Grand Prix Καναδά μιας και δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό. Ο στόχος της για την Ισπανία είναι να επιστρέψει στη διεκδίκηση νικών και για το λόγο αυτό ετοιμάζει ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στην SF-24.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles