spot_img

Ο Hamilton θα πάει τη Ferrari σε άλλο επίπεδο

Στη Scuderia Ferrari πιστεύουν πως ο ερχομός του Lewis Hamilton από το 2025 θα τη βοηθήσει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς εντός κι εκτός πίστας.

Από την επόμενη σεζόν θα δούμε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton, να οδηγεί για τη Scuderia Ferrari. To ιστορικό «deal» ανακοινώθηκε πριν την έναρξη της φετινής σεζόν και άλλαξε όλη τη σκηνή στην αγορά οδηγών.

Ο Βρετανός θα οδηγήσει για την ιταλική ομάδα δίπλα στον Charles Leclerc. Έτσι θα δημιουργήσουν ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα στην ιστορία του σπορ και μάλιστα σε μία περίοδο που η Ferrari βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική πορεία.

Στο περιθώριο του Grand Prix Ισπανίας, ο επικεφαλής της Ferrari Fred Vasseur, ρωτήθηκε από το motorsport.it τι άλλο μπορεί να προσφέρει ο Χάμιλτον στην ομάδα του Μαρανέλο με δεδομένη την αγωνιστική πρόοδο.

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Lewis Hamilton θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς. Επιπλέον θα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός με τον Charles Leclerc και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Πρέπει να βλέπουμε όλη την εικόνα, δεν αρκεί μόνο αν ένας οδηγός είναι γρήγορος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #147 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Μίλησε επίσης για έναν άλλο τομέα που λείπει από τη Ferrari αλλά όχι από τον Hamilton.

«Είμαι σίγουρος πως χρειαζόμαστε επίσης την εμπειρία από έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει πρωταθλήματα. Ο Lewis έχει κερδίσει 7 τίτλους. Θα έρθει και θα φέρει μαζί του τεράστια εμπειρία κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να αποκτήσουμε την αίσθηση του να είσαι πρωταθλητής».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles