spot_img

H συγγνώμη της Mercedes στον Russell

O George Russell αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Grand Prix Βελγίου λόγω τεχνικής παράβασης με τη Mercedes να του ζητάει ταπεινά συγγνώμη.

Η τρίτη νίκη του George Russell στη Formula 1 έγινε… 105η για τον Lewis Hamilton. Η W15 του νεαρού Βρετανού βρέθηκε μετά το τέλος του Grand Prix Βελγίου να είναι ελαφρύτερη από το κατώτατο επιτρεπόμενο όριο και έτσι οι αγωνοδίκες δεν μπορούσαν παρά να τον αποκλείσουν. Έτσι η νίκη κατέληξε στον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Ο Toto Wolff παραδέχτηκε το λάθος της ομάδας του και ζήτησε συγγνώμη από τον Russell για την απώλεια της νίκης.

«Θα αναλύσουμε τι συνέβη και θα κατανοήσουμε τι πήγε λάθος. Το να χάνεις το 1-2 στον αγώνα είναι απογοητευτικό και αυτό που μπορούμε να κάνουμε μόνο είναι να απολογηθούμε στον George που έκανε έναν τόσο καλό αγώνα», ανέφερε ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 σε γραπτή του δήλωση.

  • Μην χάσετε απόψε 30/7 στις 21:00 την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Toto Wolff:

«Πρέπει να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό μας. Κάναμε ξεκάθαρα ένα λάθος και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μάθαμε από αυτό. Θα φύγουμε από το Βέλγιο, θα αναλύσουμε τι συνέβη και θα κατανοήσουμε τι πήγε λάθος. Το να χάνεις το 1-2 στον αγώνα είναι απογοητευτικό και αυτό που μπορούμε να κάνουμε μόνο είναι να απολογηθούμε στον George που έκανε έναν τόσο καλό αγώνα. Ο Lewis προβιβάζεται βέβαια στην 1η θέση. Ήταν ο ταχύτερος όσων ήταν σε στρατηγική δύο pit stop και είναι νικητής επάξια. Παρά τον αποκλεισμό, υπάρχουν αρκετά θετικά που μπορούμε να βρούμε σε αυτό το τριήμερο. Είχαμε ένα μονοθέσιο – σημείο αναφοράς στον αγώνα και στις δύο διαφορετικές στρατηγικές. Πριν από λίγους μήνες αυτό θα ήταν αδιανόητο. Κατευθυνόμαστε στο καλοκαιρινό διάλειμμα με τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε αναζωογονημένοι και με στόχο να διατηρηθούμε σε θετική τροχιά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles