spot_img

To GP Βελγίου από μία άλλη οπτική γωνία

Τι κάνουμε όταν βλέπουμε έναν αγώνα της Formula 1 όπως το GP Βελγίου από μία άλλη οπτική γωνία; Κάνουμε εκτενή ανάλυση όλων όσων έγιναν στο τριήμερο.

Στο Grand Prix Βελγίου, το 14ο φετινό αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, η νίκη κρίθηκε από τη στρατηγική, καθώς πήγε για δεύτερη φορά φέτος στα χέρια του George Russell με τη Mercedes. Ωστόσο το μονοθέσιό του βρέθηκε εκτός κανονισμών και αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα.

Έτσι νικητής του GP Βελγίου αναδείχθηκε ο Lewis Hamilton με την έτερη W15 E-Performance. Στη 2η θέση ήταν ο Oscar Piastri της McLaren Racing ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari.

Στην εκπομπή Slipstream #151 κάνουμε την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου, το δέκατο τέταρτο αγώνα της Formula 1 για το 2024. Επιπλέον θα κάνουμε τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Ολλανδίας που ακολουθεί. Σχολιάζουμε όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ και μιλάμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles