spot_img

Ferrari: «Πολλές πίστες μας βολεύουν»

Στη Scuderia Ferrari είναι αισιόδοξοι πως στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν η SF-24 θα ταιριάξει σε διάφορες χαράξεις και θα διεκδικεί νίκες. 

Η Scuderia Ferrari ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1. Ωστόσο ένα μη αποτελεσματικό πακέτο αναβαθμίσεων την έφερε σε δυσχερή θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στους τελευταίους αγώνες προσπάθησε να λύσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις αναπηδήσεις και ως ένα σημείο το κατάφερε. Στο Grand Prix Βελγίου ο Charles Leclerc ήταν στο «παιχνίδι» της νίκης για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ το Σάββατο πήρε την pole position.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Fred Vasseur, δήλωσε πως η ομάδα του ανυπομονεί για τους αγώνες μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

«Η λύση στις αναπηδήσεις είναι ήδη ένα βήμα ώστε να βρούμε περισσότερη απόδοση. Επιπλέον θα έχουμε εν συνεχεία μια σειρά από πίστες που μας βολεύουν πολύ όπως η Μόντσα, το Μπακού και η Σιγκαπούρη. Αυτές είναι πίστες που βολεύουν πολύ τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου μας. Δεν ήταν εύκολο για τη Mercedes να κάνει αντεπίθεση και δεν είναι ούτε για εμάς. Είμαστε επίσης στο όριο με την εξέλιξη. Έχουμε τους ίδιους κανονισμούς εδώ και τρία χρόνια και πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρούμε το τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου σε απόδοση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον ο Vasseur επεσήμανε το πόσο σκληρός είναι πλέον ο ανταγωνισμός στη Formula 1.

«Το μόνο μας πρόβλημα είναι πως ο ανταγωνισμός μας έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου. Έπειτα από 12 με 13 αγώνες έχουμε τέσσερις ομάδες που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles