spot_img

Leclerc: «Πρωταθλητής μόνο με τη Ferrari»

Την επιθυμία του να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μόνο με τη Scuderia Ferrari εξέφρασε ο Charles Leclerc.

Ο Charles Leclerc αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Scuderia Ferrari και το 2019 έκανε ντεμπούτο στη Formula 1 με τα «κόκκινα». Ο Μονεγάσκος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του και μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά δείγματα της τρομερής του ταχύτητας.

Τα πράγματα ωστόσο δεν έχουν κυλίσει όπως θα το περίμενε και μέχρι σήμερα έχει μόλις 6 νίκες, κάτι το οποίο ίσως τον αδικεί με βάση το ταλέντο του. Παρά τα δύσκολα τελευταία χρόνια, ο 26χρονος παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον.

Μιλώντας στο περιοδικό Gentleman’s Journal, o Leclerc εξέφρασε την αγάπη του για τη Ferrari και ένα μυστικό που κρατάει μέσα του:

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ακόμα ενοχές. Όταν έχεις δύο με τρεις κακούς αγώνες, τότε μισείς τους πάντες και τα πάντα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προσπαθώ πάντα να θυμάμαι πόσο τυχερός είμαι που κάνω αυτή τη δουλειά. Ο στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής μόνο με τη Ferrari. Θέλω μόνο να το κάνω με τη Ferrari και έχω επικεντρωθεί σε αυτό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Για την τωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 26χρονος και η Ferrari ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εκεί που θέλουμε από πλευράς απόδοσης, όμως δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι αισιόδοξος πως το μέλλον θα είναι λαμπρό. Σίγουρα θα ευχόμουν να είχαμε ένα μονοθέσιο νικητή».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles