spot_img

Norris: «Δεν έχω όσα χρειάζονται για το πρωτάθλημα»

Παραδοχή ήττας από τον Lando Norris της McLaren Racing στη φετινή μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος έναντι στον Max Verstappen.

Ο μοναδικός οδηγός που έχει αμφισβητήσει φέτος την κυριαρχία του Max Verstappen είναι ο Lando Norris. Ο Βρετανός οδηγός είναι στα τελευταία Grand Prix ένας από τους βασικούς διεκδικητές της νίκες και στη βαθμολογία οδηγών έχει σκαρφαλώσει στη 2η θέση.

Η διαφορά μεταξύ των Verstappen και Norris είναι αυτή τη στιγμή στους 78 βαθμούς. Όπως έχουμε αναλύσει βέβαια, θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μικρή και η μάχη για τον τίτλο να ήταν ανοιχτή.

Τα συνεχόμενα λάθη έχουν κοστίσει ψυχολογικά στον Norris και αυτό το γνωρίζει. Έπειτα από την ολοκλήρωση του Grand Prix Βελγίου τόνιζε με κάθε ευκαιρία πως περίμενε με ανυπομονησία την καλοκαιρινή διακοπή. Ερωτώμενος σχετικά με τους λόγους που ήθελε διακαώς να ξεφύγει από τα αγωνιστικά δρώμενα, ο Βρετανός είπε:

«Δύο πράγματα έχω να πω. Θέλω να επιστρέψω με ανανεωμένη νοοτροπία, θέλω επαναφέρω κάποια πράγματα στη θέση τους. Δεύτερον, θέλω να κάνω την αναδρομή μου στη σεζόν. Η φετινή χρονιά είναι τρομερή, όχι όμως για εμένα. Δεν είναι αρκετά καλή. Θα κάνω ό,τι μπορώ αυτές τις ημέρες, στο καλοκαιρινό διάλειμμα και μέχρι να πάμε στο Ζάντβορτ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον ο 24χρονος οδηγός παραδέχθηκε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι στο επίπεδο του Verstappen και δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο:

«Θέλω να χρησιμοποιήσω το χρόνο που έχω μέχρι τον επόμενο αγώνα για να δω όλα τα καλά που έγιναν εφέτος αλλά και όλα όσα πρέπει να βελτιώσω εάν θέλω να είμαι διεκδικητής του τίτλου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αυτό που πρέπει να έχει ένας διεκδικητής πρωταθλήματος και έχω κάνει ξεκάθαρα πολλά λάθη. Όμως το ξέρω αυτό. Δεν χρειάζομαι άλλους να μου το λένε. Γνωρίζω τι μπορώ να βελτιώσω και πρέπει να βρω το σωστό τρόπο με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου για να το κάνω. Όταν το κάνω, τότε θα είμαι πάρα πολύ δυνατός».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles