spot_img

Η McLaren ετοιμάζει αναβαθμίσεις και κοιτάζει το πρωτάθλημα

Στη McLaren Racing επιθυμούν την κατάκτηση και των δύο φετινών τίτλων της Formula 1 και για το λόγο αυτό ετοιμάζει αναβαθμίσεις στο δεύτερο μισό. 

H McLaren Racing είναι μια από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν της Formula 1. H ομάδα του Ουόκινγκ έδειξε πέρυσι πως έχει όσα χρειάζεται για να γίνει κορυφαία ομάδα και στους τελευταίους αγώνες έχει κατά γενική ομολογία το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Βέβαια, αυτό δεν έχει μεταφραστεί σε αποτελέσματα, καθώς μετράει μόλις 2 νίκες σε 14 αγώνες.

Πολύ μεγάλο ρόλο στη φετινή εικόνα έχουν παίξει οι αναβαθμίσεις. Κάθε πακέτο που παρουσιάζει μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό, καθώς η επίδρασή του στο μονοθέσιο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια της σεζόν.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Grand Prix Βελγίου, ο επικεφαλής της McLaren Racing, Andrea Stella, ρωτήθηκε σχετικά με το πλάνο αναβαθμίσεων της ομάδας του. Ο Ιταλός απάντησε:

«Δεν πιστεύω πως ο χρόνος εξέλιξής μας θα είναι αρκετός για να μας δώσει πλεονέκτημα. Η Red Bull φέτος έχει φέρει περισσότερες αναβαθμίσεις σε σχέση με εμάς αν δούμε τη φόρμα καταχώρησης αναβαθμίσεων εντός της σεζόν. Μπορώ να μιλήσω όμως μόνο για τη McLaren. Πλέον μπορούμε να περάσουμε στην παραγωγή ορισμένες αναβαθμίσεις που έχουμε ετοιμάσει. Περιμένω πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα έχουμε σε πολλές περιπτώσεις αρκετά νέα εξαρτήματα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Η McLaren έχει για το υπόλοιπο του 2024 10% περισσότερο χρόνο εξέλιξης στην αεροδυναμική σήραγγα και το CFD από τη Red Bull. Αυτό αναμένεται να της δώσει μια ώθηση, μιας και όπως αποκαλύπτει ο Stella, η ομάδα του έχει φέρει εφέτος μόλις ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων.

«Κατά μία έννοια είμαι έκπληκτος που είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, ειδικά αν αναλογιστούμε πως έπειτα από το Μαϊάμι δεν έχουμε φέρει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Αυτό σημαίνει πως η αναβάθμισή μας στο Μαϊάμι ήταν πολύ μεγάλη, όμως σίγουρα θα έχουμε κι άλλες αναβαθμίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Η McLaren είναι στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Βρίσκεται στη 2η θέση, 42 μόλις βαθμούς πίσω από τη Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles