spot_img

H Ferrari ετοιμάζει κρίσιμες αναβαθμίσεις για τη Μόντσα

Η Scuderia Ferrari θα εμφανιστεί στο Grand Prix Ιταλίας και στη μαγευτική Μόντσα με ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων που θα κρίνουν τη σεζόν της.

Στο grand prix της Formula 1 στην Ολλανδία, η Scuderia Ferrari περίμενε πως θα έχει ένα απογοητευτικό αγωνιστικό τριήμερο. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε στον αγώνα της Κυριακής, καθώς ο Charles Leclerc κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα. Ο Μονεγάσκος ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Λάντο Νόρις στις κατατακτήριες του Σαββάτου, όμως στο Grand Prix η SF-24 ήταν πολύ δυνατή.

Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει χαμόγελα στη Ferrari, η οποία παρά την έλλειψη ταχύτητας δεν έχει αφήσει πίσω τη χρονιά και παλεύει με κάθε τρόπο για να βελτιωθεί. Ο Leclerc μετά το τέλος του Grand Prix Ολλανδίας ρωτήθηκε για την προσέγγιση των «κόκκινων» το τελευταίο χρονικό διάστημα στο οποίο έχει μείνει πίσω από τους αντιπάλους της.

«Στους τελευταίους τρεις με τέσσερις αγώνες κάναμε πολλά πειράματα για να κατανοήσουμε τα θεμελιώδη προβλήματα του μονοθεσίου μας. Με αυτόν τον τρόπο ορίσαμε τη μεσοπρόθεσμη εξέλιξη του μονοθεσίου».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας.

Επιπρόσθετα, ο Leclerc μίλησε για το επόμενο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων που θα έχει η SF-24. O 26χρονος επιβεβαίωσε πως νέα εξαρτήματα θα παρουσιαστούν στη Μόντσα:

«Έχουμε ένα πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο θα έρθει πολύ σύντομα. Μπορώ να πω το πότε μιας και ήδη το έχει αναφέρει ο Fred Vasseur. Το πακέτο θα είναι έτοιμο στη Μόντσα. Ελπίζω να μας βοηθήσει να κλείσουμε τη διαφορά. Μέχρι να έρθουν όμως όλες οι αναβαθμίσεις θα πω αυτό που λέω πάντα: να περιορίσουμε τις απώλειες στο πρωτάθλημα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles