spot_img

Verstappen: «Το μονοθέσιο έχει γίνει τέρας»

Ο Max Verstappen είναι απογοητευμένος με την εξέλιξη του μονοθεσίου του και μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την οδήγησιμότητά του.

Το Grand Prix Ιταλίας ήταν η ιδανική ευκαιρία η Red Bull Racing να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της RB20 και να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Η αυστριακή ομάδα της Formula 1 όχι μόνο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική, αλλά δεν είχε ούτε ένα μονοθέσιό της στις πέντε πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα.

O Max Verstappen τερμάτισε στην 6η θέση, 37,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα στη Μόντσα, Charles Leclerc. Η επίδοσή του ήταν απογοητευτική και μία από τις χειρότερες της σεζόν. Μετά το τέλος του αγώνα ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για την «σκληρή» πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται

  • Μην ΑΠΟΨΕ Τρίτη, 3/9 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ιταλίας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

«Έχω ήδη πει πολλά και είναι τώρα στο χέρι της ομάδας για να κάνει αλλαγές στο μονοθέσιο. Ουσιαστικά αυτό που έχει γίνει είναι πως είχαμε ένα πολύ κυρίαρχο μονοθέσιο το οποίο σε ένα διάστημα 6 με 8 μήνες είναι αδύνατο να το οδηγήσεις. Είναι πάρα πολύ παράξενο και πρέπει να δούμε από την αρχή τι έχει συμβεί. Δεν έχει σημασία σε ποια πίστα είμαστε, είμαστε κακοί παντού, χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές», είπε o παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας.

Με δεδομένο την απότομη αγωνιστική πτώση της Red Bull τις τελευταίες εβδομάδες, ο Verstappen ρωτήθηκε σχετικά με το αν η αποχώρηση του Adrian Newey έχει συμβάλλει στην τωρινή εικόνα:

«Ανέκαθεν έλεγα πως ήθελα να παραμείνει στην ομάδα ο Άντριαν, αλλά δεν ευθύνεται αυτό για το τι συμβαίνει. Πέρυσι είχαμε ένα φοβερό μονοθέσιο το οποίο ήταν πιο κυρίαρχο στην ιστορία της F1 και το έχουμε μετατρέψει σε ένα τέρας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν έχω πτυχίο στη μηχανική ή στην αεροδυναμική, οπότε έχω δώσει όλα όσα μπορώ. Είναι ξεκάθαρο για όλους το τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση τώρα και αυτό δεν είναι εύκολο ούτε θα γίνει γρήγορα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles