spot_img

GP Σιγκαπούρης FP3: Ταχύτερος ο Norris με τρομακτικό ρυθμό

Ο Lando Norris ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Σιγκαπούρης, σε μία κρίσιμης σημασίας διαδικασία για τη συνέχεια του τριημέρου.

Κρίσιμης σημασίας αποδείχθηκε το FP3 του GP Σιγκαπούρης, καθώς ομάδες και οδηγοί έκαναν τις τελικές τους προετοιμασίες πριν τη μάχη της pole position. O καιρός δεν επηρέασε τη διαδικασία των 60 λεπτών, με τα αποτελέσματα να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον ενόψει της συνέχειας.

Ταχύτερος στο FP3 ήταν ο Lando Norris της McLaren Racing. O Βρετανός ήταν εξαιρετικός στα τελευταία 60 λεπτά και με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:29,646 και έδειξε την πραγματική του δυναμική. Ο χρόνος του ήταν τόσο καλός που κανένας άλλος δεν κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός λεπτού και τριάντα δευτερολέπτων.

Στη 2η θέση ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG, με τον Βρετανό να είναι 0,4 δλ μακριά από τον Norris, πίσω από το τιμόνι της πολύ βελτιωμένης W15. Τρίτος ήταν Oscar Piastri, ο οποίος ούτε τώρα δεν κατάφερε να πλησιάσει σε χρόνους τον teammate του, κάτι το οποίο τον προβληματίζει έντονα.

Πολύ καλύτερα ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός οδηγός ήταν στην 4η θέση έχοντας καλύτερη αίσθηση από την RB20 του σε σχέση με την Παρασκευή. Ωστόσο αυτό δεν αποτυπώθηκε απαραίτητα στα χρονόμετρα καθώς είχε ως ταχύτερη επίδοση το 1:30,540.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση των οδηγών της Scuderia Ferrari, οι οποίοι κατέλαβαν τις θέσεις 5 και 6. Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz ήταν οι ταχύτεροι οδηγοί με τη μεσαία γόμα ελαστικών, όμως όλα άλλαξαν με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Αμφότεροι ήταν ένα δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή και είχαν έντονα παράπονα για έλλειψη πρόσφυσης από την SF-24.

Στην 7η θέση ήταν ο Lewis Hamilton, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει τα προβλήματα στο στήσιμο του μονοθεσίου του, ενώ πίσω του ήταν οι Alex Albon και Franco Colapinto της Williams. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Fernando Alonso της Aston Martin.

Η κόκκινη σημαία έκανε την εμφάνισή της πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο FP3. O λόγος ήταν εισβολή σαύρας στη διαδρομή, την οποία ευτυχώς απομάκρυναν άμεσα οι βοηθοί πίστας. Το καλό για τις ομάδες ήταν το γεγονός πως καμία δεν είχε τους οδηγούς της για γρήγορα περάσματα και δεν επηρεάστηκαν τα προγράμματά τους.

Η δράση συνεχίζεται με τις κατατακτήριες δοκιμές στις 16:00 ώρα Ελλάδος

Αποτελέσματα FP3 GP Σιγκαπούρης

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles