spot_img

Norris: «Απίστευτο το μονοθέσιο, πετούσαμε σε όλο τον αγώνα»

O Lando Norris της McLaren Racing μίλησε σχετικά με τη νίκη του στο Grand Prix Σιγκαπούρης και τη διαφορά που ήθελε να “χτίσει”.

Tην τρίτη φετινή του νίκη αλλά και συνολικά στην καριέρα του στη Formula 1, σημείωσε στη Σιγκαπούρη ο Lando Norris, βλέποντας πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Και ήταν η πιο κυριαρχική, όπως αποδεικνύει η διαφορά των 21 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing μείωσε και άλλο τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολλανδό της Red Bull Racing. Έπειτα από το πέσιμο της καρό σημαίας δήλωσε

«Ήταν ένας απίστευτος αγώνας. Είχα κάποιες… στενές επαφές με τον τοίχο, αλλά θεωρώ ότι ήλεγχα τον αγώνα. Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο και μπορούσα να πιέζω. Πετούσαμε σε όλο τον αγώνα. Ένας απαιτητικός αγώνας, μου έχει κοπεί η ανάσα, αλλά ήταν απολαυστικός».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Ο πρώην οδηγός της F1, David Coulthard, ρώτησε τον Norris για τις επαφές που είχε με τον τοίχο σε 1-2 περιπτώσεις και αν χρειαζόταν να πιέσει τόσο, δεδομένης της διαφοράς που είχε χτίσει από τον Verstappen.

«Δεν οφείλεται απαραίτητα στο ότι πιέζεις υπερβολικά, μπορεί απλά να έχεις χαλαρώσει αρκετά. Ίσως να οφείλεται και στα δύο, δεν ξέρω. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, μπορεί να μπλοκάρεις τους τροχούς σου. Δεν ήθελα να κερδίσω με διαφορά ενός δευτερολέπτου, αλλά με την μεγαλύτερη δυνατή. Είναι καλό που και ο Όσκαρ ανέβηκε στο βάθρο, οδήγησε καλά. Μία καλή ημέρα για την ομάδα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles