spot_img

Leclerc: «O Hamilton δεν χρειάζεται συμβουλές, θα μάθω πολλά απ’ αυτόν»

Δεν βλέπει την ώρα ο Charles Leclerc να τεθεί αντιμέτωπος με τον Lewis Hamilton πίσω από το τιμόνι του ίδιου μονοθεσίου το 2025.

Το 2025 η Scuderia Ferrari θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα οδηγών στη σύγχρονη εποχή της Formula 1. O LEwis Hamilton αλλάζει σελίδα στην πλούσια καριέρα του και θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc στο κόκκινο μονοθέσιο.

Τα βλέμματα όλων θα πέσουν πάνω στη Ferrari την ερχόμενη χρονιά, στην οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν είναι ωστόσο μόνο ο κόσμος της Formula 1 και οι τιφόζι που ανυπομονούν για το 2025.

Ο Charles Leclerc μίλησε με λόγια θαυμασμού για τον Hamilton σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Race. O Μονεγάσκος ρωτήθηκε για το τι περιμένει απέναντι σε έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και αναφέρθηκε στους δύο κύριους στόχους του.

«Θα είμαι τρομερά περίεργος να δω τι έχει κάνει σωστά σε όλη του την καριέρα και έχει τόσες πολλές επιτυχίες. Έχει ελάχιστες αδυναμίες. Βασικά, για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καμία αδυναμία του Lewis. Είναι ένας τρομερός οδηγός, πάντα προσπαθεί να αρπάξει την κάθε ευκαιρία, πάρα πολύ γρήγορος και πολύ σταθερός. Θα ενδιαφερθώ σε τεράστιο βαθμό να μάθω από τον Lewis όπως επίσης και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο ίδιο μονοθέσιο με τον Lewis. Αυτά τα δύο πράγματα μου δίνουν τεράστιο κίνητρο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Μονεγάσκος εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε ποτέ να απαιτήσει ρόλο νούμερο ένα οδηγού στη Ferrari για έναν απλούστατο λόγο:

«Από τότε που ήρθα στη Formula 1 μπορώ να πω πως είμαι πολύ-πολύ τυχερός. Αντί να σκέφτομαι πως θα ήθελα έναν νούμερο δύο οδηγό για teammate, πάντοτε πίστευα πως ήταν καλύτερο να έχεις δίπλα σου τον καλύτερο. Είχα πολύ γρήγορους και δύσκολους teammates που με ώθησαν προς τα εμπρός και από τον Lewis Hamilton θα μάθω επίσης πολλά».

Όσο για το τι συμβουλή θα έδινε στον Hamilton όταν γίνει επίσημα οδηγός της Ferrari, o Leclerc απάντησε:

«Είναι ο Lewis Hamilton. Δεν νομίζω να χρειάζεται καμία συμβουλή. Είναι τρομερά γρήγορος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles