spot_img

Antonelli: «Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις στον Hamilton»

O Andrea Kimi Antonelli έχει θέσει ξεκάθαρους στόχους για το πώς θα προσεγγίσει στην F1 και δεν θέλει να φανεί απλά ως αντικαταστάτης του Lewis Hamilton.

Το 2025 η Mercedes-AMG θα πάρει μέρος στη Formula 1 για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή της δίχως να έχει στις τάξεις της έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Lewis Hamilton αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari δίπλα στον Charles Leclerc.

Η αντικατάστασή του εξελίχθηκε σε… σίριαλ και στο περιθώριο του Grand Prix Ιταλίας γνωστοποιήθηκε πως ο Kimi Antonelli θα οδηγεί για τη Mercedes από το 2025. Εκείνο το αγωνιστικό τριήμερο έκανε ντεμπούτο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, δίχως ωστόσο να αποφύγει τα λάθη. Ο Ιταλός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία των αγώνων ταχύτητας και η προαγωγή του στην F1 θα γίνει σε ηλικία 18 ετών.

Το «βάρος» στις πλάτες του Antonelli θα είναι μεγάλο, με τον Ιταλό να διαφοροποιεί τον εαυτό του από τον Lewis Hamilton:

«Είναι αδύνατο να αντικαταστήσω τον Hamilton. Είναι μια σπουδαία προσωπικότητα του σπορ και έχει κατακτήσει πάρα πολλά. Δεν θέλω να δω το ντεμπούτο μου στην F1 απλά ως ένας αντικαταστάτης του. Είμαι απλά ο επόμενος οδηγός της Mercedes».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Πολύ σημαντική για την εξέλιξη του Antonelli και την αυτοπεποίθηση που θέλει να χτίσει ενόψει του ντεμπούτου του είναι η στήριξη που έχει από τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο μου στην F1. Ο Lewis είναι φοβερός τύπος και με στηρίζει. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles