spot_img

Williams: «Το 2025 θα έχουμε τους καλύτερους οδηγούς»

Αισιόδοξη πως θα έχει τους καλύτερους οδηγούς του grid το 2025 θα είναι η Williams Racing, και αυτό θα της φέρει πολλές επιτυχίες.

Η ομάδα από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας κατασκευαστών της Formula 1 που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον είναι η Williams. H βρετανική ομάδα υπό την ιδιοκτησία της Dorliton Capital προσπαθεί να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσει να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό.

Ο τομέας στον οποίο ενισχύεται σημαντικά το 2025 είναι σε αυτό των οδηγών. Ο Alex Albon υπέγραψε νωρίτερα στο 2024 νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Γκρόουβ και δίπλα του θα έχει τον Carlos Sainz. Ο Ισπανός επέλεξε τη Williams ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, απορρίπτοντας τις προσφορές των Audi και Alpine, κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για τη βρετανική ομάδα που έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Ο επικεφαλής της Williams, James Vowles μίλησε για τη σεζόν του 2025 και έκανε δηλώσεις για το οδηγικό του δίδυμο που θα συζητηθούν:

«Το 2025 πιστεύω πως θα έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο του grid. Ο Franco Colapinto κάνει εξαιρετική δουλειά όμως δεν έχει την εμπειρία που θα φέρει μαζί του ο Carlos. Όμως είναι φανταστικός. Πιστεύω πως δεν αρκεί μόνο να οδηγείς ένα μονοθέσιο αλλά να ωθείς την ομάδα προς τα εμπρός και γι’ αυτό θα έχουμε το καλύτερο δίδυμο του grid. Αυτό θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έρχονται πολύ καλές εξελίξεις».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.


Όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει στη δυναμική των Άλμπον και Sainz, ο Vowles είπε:

«Αυτή είναι η άποψή μου και θα σας πω το γιατί. Ο Κάρλος έχει τεθεί αντιμέτωπος με οδηγούς όπως ο Lando Norris και είναι πολύ επιτυχημένος κόντρα στον Charles Leclerc. Δεν τους χωρίζει σχεδόν τίποτα. Κόντρα στον Max Verstappen στην πρώτη τους σεζόν το 2015 με την Toro Rosso ήταν εκπληκτικός. Δεν είναι μόνο οι προκλήσεις που είχε στην καριέρα του, έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του».

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles