spot_img

Binotto: «Εγώ δεν θα έφερνα τον Hamilton στη Ferrari»

O τέως επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε τον Lewis Hamilton να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα όσο ήταν το αφεντικό.

Το 2025 η Scuderia Ferrari θα έχει στις τάξεις για δεύτερη φορά στην ιστορία της στη Formula 1 έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Lewis Hamilton έπειτα από 12 σεζόν γεμάτες επιτυχίες με τη Mercedes-AMG αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και θα γίνει οδηγός της ιταλικής ομάδας.

Η είδηση της υπογραφής του Hamilton με τη Ferrari «τάραξε» τα νερά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το σοκ που προκάλεσε ήταν μεγάλο, ωστόσο αυτή την κίνηση δεν θα την έκαναν όλοι.

Ο νέος επικεφαλής της Audi/Sauber, Mattia Binotto, απάντησε αρνητικά σε ερώτηση της Corriere della Sera αν θα υπέγραφε εκείνος τον Hamilton:

«Δεν θα έπαιρνα τον Hamilton, όχι. Όμως έκανε πολύ καλά που υπέγραψε στη Ferrari, συμφωνώ με την απόφασή του».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Η απόφαση του Fred Vasseur να υπογράψει τον Hamilton δεν βρίσκει σύμφωνο τον Binotto. Ο Ιταλός πιστεύει πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μειώσει την επίδραση του Leclerc στην ιταλική ομάδα. Ο τέως επικεφαλής των κόκκινων θέλει τον Μονεγάσκο να γίνει αυτός που θα επαναφέρει τη Scuderia στην κορυφή.

Επιπλέον ο Binotto τόνισε πως ποτέ ο Hamilton δεν ήταν στη λίστα οδηγών που ήθελε στη Ferrari:

«Η Ferrari είχε εστιάσει σε άλλους οδηγούς και όχι στον Hamilton. Αν το μεγάλο ταλέντο της ομάδας είναι ο Leclerc, τότε πιστεύω πως αυτός πρέπει να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο κατά μία έννοια».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles