spot_img

Leclerc: «Είμαστε στο κυνήγι του τίτλου»

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη του στο GP ΗΠΑ ήταν ο Charles Leclerc, o οποίος επεσήμανε για μία ακόμη φορά πως μπορεί η Scuderia Ferrari να πάρει τίτλο στη φετινή σεζόν.

Το πρώτο της 1-2 στις ΗΠΑ από το 2006 σημείωσε η Scuderia Ferrari. Με τον Charles Leclerc νικητή και τον Carlos Sainz στη δεύτερη θέση, η ιταλική ομάδα κυριάρχησε απόλυτα στην πίστα του Όστιν.

Ο Leclerc δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ήταν ένα εύκολο τριήμερο, αντιμετώπιζα προβλήματα με την αίσθηση του μονοθεσίου. Στον αγώνα είχα όμως περισσότερη αυτοπεποίθηση. Περιμέναμε ότι οι άλλες ομάδες θα βελτιώνονταν στον αγώνα σε σχέση με το Σπριντ, όμως και πάλι είχαμε το πάνω χέρι. Δεν θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο από το 1-2 που κάναμε».

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 22/10 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP HΠΑ. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Ο πρώην πρωταθλητής της F1, Jenson Button, ζήτησε από τον Leclerc να περιγράψει όσα συνέβησαν στην πρώτη στροφή του αγώνα, όταν από 4ος στην εκκίνηση πέρασε στην 1η θέση.

«Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, γνώριζα ότι θα στριμώχνονταν τα μονοθέσια στη στροφή. Το πρώτο μας στιντ κράτησε πολύ, γιατί είχαμε εξαιρετικό ρυθμό. Στο δεύτερο στιντ όλα είχαν να κάνουν με τη διαχείριση της διαφοράς σε σχέση με τα μονοθέσια που ακολουθούσαν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν απίστευτα για να φέρουν αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, ο Μονεγάσκος δήλωσε:

«Εξακολουθούμε να έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Απέχουμε ακόμα αρκετά, αλλά εδώ κάναμε μία καλή αρχή στο triple header».

Όντως ακολουθούν αγώνες τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα, στις 25-27 Οκτωβρίου στο Μεξικό και στις 1-3 Νοεμβρίου στη Βραζιλία.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles