spot_img

O Verstappen αρνήθηκε να σχολιάσει την ποινή του Norris

Ο Max Verstappen της Red Bull Racing αρνήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της μάχης του με τον Lando Norris στο Circuit of the Americas.

Το Grand Prix ΗΠΑ δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περίμενε ο Max Verstappen. Έπειτα από τη νίκη του στο σπριντ του Σαββάτου, ο Ολλανδός ήταν το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο η RB20 δεν είχε την ταχύτητα των άλλων μονοθεσίων, με τον Verstappen να τερματίζει εν τέλει στην 3η θέση πίσω από τις Ferrari των Charles Leclerc και Carlos Sainz.

 

  • Μην χάσετε ΑΠΟΨΕ, Τρίτη 22/10 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Leclerc στο Τέξας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στους 56 γύρους στο Τέξας.

«Για εμένα ήταν δύσκολος αγώνας. Δεν είχα το ρυθμό να επιτεθώ. Ήταν διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τον Αγώνα Σπριντ. Είχα αρκετή υποστροφή, δυσκολευόμουν στο φρενάρισμα και αυτά έκαναν την αμυντική οδήγηση δύσκολη. Κάθε φορά που κάποιος έκανε κίνηση δεν μπορούσα να φρενάρω πολύ αργά. Ήταν δύσκολη η μάχη που είχα, προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να κρατήσω άλλους οδηγούς πίσω μου αλλά στην τελική είναι φοβερό αποτέλεσμα το βάθρο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Όταν ο Jenson Button των ρώτησε για την άποψή του σχετικά με τη μάχη που έδωσε με τον Lando Norris, ο Verstappen είπε:

«Έχω την άποψή μου, δεν θέλω να την πω τώρα. Θα αφήσω τους αγωνοδίκες να κάνουν τη δουλειά τους. Ήταν ένας αγώνας που μάθαμε πολλά και πρέπει να τον αναλύσουμε».

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles