spot_img

Wolff: «Γνωρίζουμε όλοι γιατί δεν παίρνει ποινές ο Verstappen»

O Toto Wolff της Mercedes-AMG ήταν εκνευρισμένος με τον τρόπο που οι αγωνοδίκες επέλεξαν να δώσουν ποινές στο GP ΗΠΑ.

H μονομαχία ανάμεσα στους Max Verstappen και Lando Norris ήταν το κύριο θέμα συζήτησης μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix ΗΠΑ. Η μάχη των δύο οδηγών στον 52ο γύρο είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία του οδηγού της McLaren με 5 δευτερόλεπτα από τους αγωνοδίκες, κάτι το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Δεν ήταν μόνο το συμβάν στο τέλος του αγώνα που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς ακόμη στο paddock του Circuit of the Americas. Στη Mercedes-AMG υπήρξε συζήτηση μεταξύ των George Russell και Toto Wolff για το συμβάν της εκκίνησης όπου ο Φερστάπεν ώθησε εκτός πίστας τον Lando Norris.

Russell: «Πήρε ποινή ο Verstappen για τη στροφή 1»;

Wolff: «Όχι, δεν πήρε ποινή και στο τέλος ο Landoδέχθηκε ποινή επειδή ωθήθηκε εκτός πίστας και προσπέρασε εκτός πίστας από την εξωτερική. Είναι μεροληπτική απόφαση και δεν εκπλήσσομαι».

Russell: «Ναι… πολύ παράξενο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.

Μετά τον τερματισμό, ο Wolff ρωτήθηκε από το Sky Sports σχετικά με τη μάχη του 52ου γύρου, με τον Αυστριακό να είναι εκνευρισμένος με τον τρόπο που ενήργησαν οι αγωνοδίκες:

«Ο Max δεν δέχεται ποινή για κάτι που άλλοι οδηγοί αν το κάνουν τιμωρούνται. Είναι πάρα πολύ παράξενο και ακατανόητο. Πιστεύω πως ξέρουμε γιατί ο Max δεν παίρνει ποινές αλλά δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν θέλω να σχολιάσω τη μάχη των Max και Lando γιατί δεν ήταν στο δικό μας αγώνα. Πιστεύω πως θα το σχολιάσουν οι Zak Brown και Andrea Stella. Πρέπει να συγκρατηθώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles